Det bedste og nemmeste billedegalleri

Idag tester vi Simplesite, Nemmehjemmesider og Wix’ billedegalleri, for at finde ud af hvilket galleri der er det bedste og nemmeste at benytte!

Simplesite:

Det er super nemt at oprette et billedegalleri. Som standardindstilling laver den et slideshow, hvor alle de billeder du vælger bliver vist. Nedenunder kan du vælge, hvilket rækkefølge  billederne skal vises i. I dit galleri kommer der dog til at være en lille reklame, hvis ikke du er opgraderet til PRO-udgaven. Reklamen dækker ikke for nogle af billederne, men vises ved siden af. Designet på Simplesites billedegalleri er simpelt og overskueligt, der gør det lækkert og pænt at se på.

Nemmehjemmesider:

Nemmehjemmesiders galleri er ligeså nemt at oprette som Simplesites. Her bliver billederne vist i et gitter af 4 billeder på hver række. Du kan trykke på billederne, hvis du vil se dem i fuld størrelse.  Deres design er meget simpelt, og med få designmuligheder. Denne er god til hvis du bare vil have et super enkelt design, der ikke kræver det store at oprette.

Wix:

Med Wix kan du vælge et hav af forskellige designmuligheder til dit billedegalleri. Eksempelvis kan du vælge collage, gitter, bikage eller dias/slideshow, som gør dit galleri spændende og personligt. Der er så mange designmuligheder, at du nemt kan finde det, der passer til lige netop dig. Wix galleri er også super nemt at oprette og benytte, selvom de tilbyder så mange forskellige designmuligheder.

Alle tre billedegallerier er super flotte og nemme at bruge! Dog er der én af hjemmesiderne der skiller sig ud… Dette er sidstnævnte, nemlig Wix! Grundet deres talrige, stilfulde designmuligheder, vurdere vi at dette er det bedste billedegalleri. Det er lykkes dem at gøre det meget simpelt at finde rundt i, OG lave mange forskellige muligheder samtidig. De har mange flere indstillinger end de andre to, hvilket især er dét, der trækker sejren i hus for dem. Med de mange muligheder for design, bliver din hjemmesides galleri hurtigt personligt, stilfuldt og unikt.

Vi håber at dette hjalp dig til at finde ud af, hvilke hjemmesider du kan benytte dig af, når du skal lave et galleri!

Klik her for at komme til Wix!

Klik her for at komme til Simplesite!

Klik her for at komme til Nemmehjemmesider!

Hvis du er interesseret i at læse mere om de andre tests vi har lavet, kan du klikke her!

Vi ønsker dig alt held og lykke med din nye hjemmeside og dit nye billedegalleri!

Med venlig hilsen,

Teamet fra Lav Din Egen Hjemmeside