Nyt mobilvenligt galleri hos One

Test af Galleri

One.com’s eget hjemmeside system, er blevet opdateret. Der et kommet et nyt og forbedret galleri. Det virker på både pc, tablet og mobil. Med de nye funktioner kan man både uploade og dele billider og videoer. Galleriet er meget brugervenlig og det præsentere billeder og video rigtig pænt:

Prøv One’s hjemmeside system her

Nyt Galleri
One.com galleri med upload og deling

Generelt om galleri funktioner

Alle store hjemmeside udbydere har en indbygget gallerifunktion, men nogle er ikke så hurtige til at opdatere til seneste standarder. Det kan betyde at dine billeder og video præsenteres mindre pænt på tablet og mobil. De fleste udbydere har en gratis prøveperiode på ca. 30 dage og det er derfor vigtigt, at du får afprøvet din hjemmeside på både pc, tablet og mobil inden gratis perioden udløber. Så kan du nå at skifte til en anden udbyder, med et mere moderne galleri, uden du skal betale.

Det er generelt en rigtig god ide at få afprøvet alle de funktioner du forventer at skulle benytte, inden du bruger en masse tid på at lave indhold (tekster, billeder og video mm.). Det kan også anbefales at opbevare dine tekster i et word dokument. Så er det nemmere at afprøve forskellige hjemmeside systemer ved blot at copy/paste samme tekst ind og sammenligne udseende. Gerne på både pc, table og mobil.

Vi tester løbende funktionerne hos de store udbydere og holder dig opdateret med seneste nyt. Se overblikket over de bedste systemer her på Lav din egen hjemmeside gratis.