Test: Bedste hjemmeside til virksomheder

Hvilken er den bedste hjemmeside til virksomheder? Nemmehjemmesider, Wix eller Simplesite?

I denne test vil vi teste Simplesite, Wix og Nemmehjemmesider, for at finde ud af hvilken af de tre hjemmesider, der er bedst at vælge hvis du gerne vil have en professionel, flot og overskuelig hjemmeside til din virksomhed.

Klik her for at se de andre gratis hjemmeside tests vi har lavet.

Vi har blandt andet testet alle tre hjemmesider seperat for at finde ud af hvor nemme og overskuelige de er at bruge!

Hvis du gerne vil læse om, hvorfor din virksomhed overhoved behøves at have en hjemmeside, klik her.

Wix:

billedet viser Wix, som er en hjemmeside til virksomheder og private.
Wix opstart af hjemmeside

Wix spørger allerede fra starten, hvad din hjemmeside skal bruges til. Heriblandt er ‘virksomhed’ en mulighed.

Wix har et utal af forskellige skabeloner, udelukkende til business-formål. De har skabeloner der er tilpasset til forskellige brancher, eksempelvis mekaniker, coach, konsulent eller skønhedssalon. Der er hele 12 sider, så du bør kunne finde netop din branche iblandt.

I skabelonerne som Wix tilbyder, er det super nemt at beskrive sin virksomhed, hvilken service man tilbyder, samt finde kontaktinfo, ligemeget hvilken skabelon man vælger.

Wix er helt klart et godt bud på en hjemmeside til virksomheder.

Nemmehjemmesider:

Hos Nemmehjemmesider er der ingen skabeloner at vælge ud fra når du skal oprette din hjemmeside, du skal blot vælge farvetema, startbillede og din hjemmesides navn. Dette gør det mere overskueligt, da der ikke er en masse forskellige skabeloner du skal vælge imellem. Du kan også altid ændre dine valg, og uploade dine egne billeder.

Til gengæld har du frie tøjler når det handler om design af din hjemmeside, og du har mange muligheder for en masse forskelligt indhold. Du kan blandt andet indsætte en webshop, gæstebog, linke til din Instagram, Facebook, Youtube osv!.

Dette er endnu et godt bud på en god hjemmeside til virksomheder, dog i den mere simple ende.

Simplesite:

Simplesite, ligesom Wix, giver dig mulighed for at vælge imellem en masse forskellige skabeloner, og hvilken slags hjemmeside du ønsker. Under “forretning” er der en masse forskellige skabeloner der nemt kan få din hjemmeside til at se professionel og overskuelig ud.

I skabelonerne er der oprettet nogle standard ‘menupunkter’, blandt andet “our team” hvor du nemt kan erstatte basisbillederne og beskrivelserne, med beskrivelser og billeder af dit eget team! Der er mange muligheder for baggrunde, og du kan endda uploade dit eget billede til formålet og bruge det, eller vælge en af deres standard, de tilbyder både stilbilleder og små videoer som baggrund.

 

Hvilken hjemmeside skal man så vælge til sin virksomheds hjemmeside?

Alle tre hjemmesider fungere super godt, så først og fremmest kan man sige, at det handler om hvilket design der passer bedst til dig og din virksomhed. Det er dog en stor fordel at Simplesite og Wix tilbyder skabeloner. Wix har utroligt mange forskellige skabeloner, og selvom det er super smart at de har lavet en skabelon til næsten alle tænkelige professioner, kan det hurtigt blive uoverskueligt. Fordelen ved Simplesite er, at der stadig er mange valgmuligheder, men ikke helt ligeså mange som hos Wix. Desuden er designet så simpelt og lækkert, og super nemt at personliggøre, hvorimod Wix allerede har placeret et standard firmanavn, logo, overskrifter og så videre. Derfor kan det hurtigt blive en stor opgave at personliggøre hjemmesiden.

Derfor er vinderen af denne test Simplesite! Alle tre hjemmesider er super, og vi anbefaler du vælger den, der opfylder dine designønsker. Men Simplesite er en rigtig god hjemmeside til virksomheder, der kan blive oprettet på få minutter!

Klik her for at komme til Simplesite!

Klik her for at komme til Wix!

Klik her for at komme til Nemmehjemmesider!

Klik her for at læse om de andre gratis hjemmeside tests vi har lavet.

Vi ønsker dig alt held og lykke med din nye hjemmeside!

Med venlig hilsen,

Teamet fra Lav Din Egen Hjemmeside